Résidence Les Vallons

In de onmiddellijke buurt van het Koninklijk Domein en de Heysel, op het grondgebied Laken, presenteert Cosyhomes u met trots de residentie Les Vallons. Dit ambitieuze vastgoedproject ligt in het centrum van een wijk in volle ontwikkeling, op slechts 80 meter van de nieuwe Europese school. Het project omvat een gebouw met 20 appartementen, inclusief ondergrondse parkings en kelders.  Het gaat om studio’s en appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers.   Het project Residentie Les Vallons wordt gebouwd onder een 100 % afwerkingsgarantie.  Bovendien geldt een 10-jarige waarborg.  Aankoopprocedure volgens de wet Breyne.

CLIENT

Cosyhomes

Notre Mission

Permis / Construction / Finitions

PROJECT

* (De verkoop is onderworpen aan registratiekosten) – Profiteer van de vrijstelling van € 175.000 of een besparing van € 21.875 op de registratierechten!

LOCATIE

Residentie Les Vallons situeert zich op de hoek van de Sint-Annadreef 42-44 en de de Vrièrestraat te 1020 Brussel, in de onmiddellijke nabijheid van het Park en Koninklijk Domein Van Laken en het grootste winkelcentrum van Europa.

De residentie ligt ook gunstig ten opzichte van het Heyselplateau, in de nabijheid van het OV-knooppunt Bockstael en de verkeerswisselaar Strombeek-Bever.

De verkeersassen naar het stadscentrum en de OV-lijnen garanderen bewoners en bezoekers van de residentie een uitstekende bereikbaarheid.

DE UNITS

EVOLUTIE

Zoals aangekondigd heeft het team van COSYHOMES de voorverkochte appartementen afgeleverd tussen 15 december 2015 en 29 december 2015.

Het project “Les Vallons” is uit de startblokken!
De opleveringen van de nieuwe nog niet verkochte appartementen is in volle gang. De laatste werken in de gemeenschappelijke ruimtes worden momenteel uitgevoerd.
Einde van de werkzaamheden gepland voor februari 2016.

LOW ENERGY

De appartementen worden gebouwd op basis van de “lage energie”-norm. Hiervoor zal het isolatieniveau van het gebouw nooit hoger zijn dan K 30. Het gebouw wordt voorzien van spitstechnologische installaties.

In het project Les Vallons wordt een innovatief verwarmingssysteem gebruikt van het type “Meibes”.   Het principe: Een individuele verwarmingsbron van het type VITODENS 200-W (gascondensatieketel van 60KW met een maximaal rendement van 109 %) voedt de verwarmingstoestellen via een warmtepomp met warm water.

De appartementstations laten een efficiënte verdeling van de warmte toe, regelen de warmtebehoefte en/of produceren warm water via een warmtewisselaar. Dit systeem biedt een gebruikscomfort en garandeert de beschikbaarheid van een voldoende hoeveelheid sanitair warm water.

De voordelen: Het biedt onder meer het voordeel van een beperkte ruimte-inname waardoor een maximaal woonoppervlak per appartement kan worden gerealiseerd. Bovendien geniet u van een significante kostenvermindering, een gecentraliseerde productie met gedecentraliseerde distributie, lagere onderhoudskosten en geen enkele bijkomende kost voor de belastingverdeling (per appartement uitgevoerd in het centrale systeem). 5 minuten om u het werkingsprincipe visueel uit te leggen.  Het systeem wordt in België verdeeld door Viessmann.

Voor wat betreft de “ventilatie” zijn de appartementen voorzien van een eenvoudig maar krachtig doorstromingssysteem bestaande uit zelfregulerende vraaggestuurde verluchtings- en afzuigelementen op basis van de gemeten vochtigheidsgraad. Dit systeem zorgt ervoor dat elk appartement autonoom wordt verlucht en garandeert een bijzonder laag geluidniveau.

VOORWAARDEN VOOR HET TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN INSTALLATIEWAARBORG

file-nl-01

Een volledige oplossing om uw vastgoedinvestering te VERZEKEREN!

Cosyhomes® biedt u de begeleidingstools om VEILIG TE INVESTEREN! Dankzij de installatiegarantie van uw eerste huurder, is uw huurrendement verzekerd voor de eerste 6 maanden volgend op de voorlopige oplevering van uw goed. We zorgen voor de administratieve opvolging van de huur en het zoeken van de ideale kandidaat tot deze zich in het pand installeert.

ZEKERHEID, VERTROUWEN, BESCHERMING EN BEGELEIDING ZIJN DE MEERWAARDEN DIE WE U AANBIEDEN.

Concreet engageren we ons voor het volgende :

• de bepaling van het huurbedrag samen met de verwerver.

• het zoeken en selecteren van een huurkandidaat (evaluatie van de financiële middelen van de kandidaat, gedragsprofiel van de kandidaat, huurgeschiedenis van de huurder, enz.).

• het opmaken van een geldige huurovereenkomst van drie jaar (met vermelding van de indexering, kosten, huurwaarborg, enz.).

• het opstellen, samen met de huurder, van een staat van bevinding tussen beide partijen. In afwezigheid van een kandidaat-huurder verbindt COSYHOMES zich ertoe de eigenaar het bedrag van de huur (uitgezonderd kosten) te betalen volgens dezelfde modaliteiten als afgesproken voor de betaling van zijn huurgelden. De installatiegarantie loopt af bij ondertekening van de huurovereenkomst tussen de investeerder-verhuurder en zijn huurder.

DE INSTALLATIEGARANTIE wordt voorgesteld door de naamloze vennootschap CICA (BE 452.437.001), houder van het handelsmerk COSYHOMES®. Dit aanbod is alleen geldig voor het vastgoedproject “Residentie Les Vallons” gelegen 1020 Laken, Sint-Annadreef 42-44.

TESTIMONIALS

Ik heb zojuist een heel mooi appartement gekocht in de Residentie ‘Les Vallons’.

In mijn hoedanigheid als investeerder heb ik heel zeker het professionalisme, de beschikbaarheid alsook het zeer goede contact met de promotor en zijn medewerker kunnen waarderen.

Tegelijkertijd ben ik ook zeer tevreden dat het appartement onmiddellijk is verhuurd dankzij het de uitstekende promotie op het internet.

Met vriendelijke groet,
De Smaele.

PERSONALISERING

PERSOONLIJK SELECT AFWERKINGEN :

• UW KEUKEN EGGO

• UW BADKAMER VAN MARCKE

• UW TEGELS EN VLOER INTERCARRO

3 SUPER TOONZALEN TOT UW BESCHIKKING IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST!!

Most Recent Projects
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    0

    Start typing and press Enter to search