COSYHOMES
kantoor voor de promotie en de ontwikkeling van vastgoed

VASTGOEDPROMOTOR | VASTGOEDONTWIKKELING

COSYHOMES

COSYHOMES® ontwikkelt en realiseert bouwprojecten die hoofdzakelijk zijn bedoeld om in te wonen.

De activiteiten van COSYHOMES® verlopen in samenwerking met verschillende partners met specifieke competenties zoals architecten, gemeenten, studiebureaus (stabiliteit, techniek, energieprestaties van gebouwen) en financiële instellingen actief in de bouwsector met de bedoeling om de levenskwaliteit van haar klanten voortdurend te verbeteren. In nauw overleg met de architect hebben we aandacht voor de toekomstige leefomgeving van de bewoners via de opmaak van een lastenboek en uitvoeringsregels waarin het behoud van de harmonie van de bestaande lokale stadsstructuur centraal staat en het stadslandschap wordt opgewaardeerd.

COSYHOMES® is op zoek naar bouwgronden of bestaande bouwwerken die kunnen worden geherstructureerd. Ofwel gaan we over tot aankoop van de grond of we vragen aan de eigenaar de toelating om een bouwwerk op te richten waarbij deze afziet van het toegangsrecht. Tijdens de voorverkoop van de appartementen zal COSYHOMES deze bouwdelen verkopen in functie van de voortgang der werken. De eigenaar-investeerder zal de bouwgrondaandelen ontvangen vier maanden na ondertekening van het verkoopcompromis.

cosyhomes-bandeau-photos-homepage

TE HUUR

cosyhomes-tadorna-1-location-knokke-salon-17

TE HUUR – KNOKKE
TADORNA I

a-cosyhomes-knokke-appartement-louer-02

TE HUUR – KNOKKE
TADORNA II

cosyhomes-luberon-villa-location

VILLA LUBÉRON

ONZE WAARDEN

COSYHOMES® ontwerpt gebouwen en integreert hierin de functionele behoeften van de toekomstige gebruikers, de patrimoniumvereisten van de investeerders en de ontwikkelingsdoelstellingen van elk grondgebied.

COSYHOMES® verbindt zich ertoe om de afwerkingen uit te voeren in overeenstemming met de belangen van de gemeenschap waarbij voorrang wordt gegeven aan de omgangskwaliteit van de omgeving. Dit gebeurt in het kader van een coherente ontwikkeling van de levenssfeer van de gemeenten.

// VASTGOEDPROMOTOR

// VASTGOEDPROMOTOR

Als vastgoedpromotor heeft COSYHOMES® de bedoeling om gebouwen te bouwen die voldoen aan de nieuwste milieunormen en aan de technische en administratieve vereisten voor een optimaal comfort van de toekomstige gebruikers.

// VASTGOEDONTWIKKELING

// VASTGOEDONTWIKKELING

Als vastgoedontwikkelaar heeft COSYHOMES® de bedoeling om, door aandacht te hebben voor de verwachtingen en noden van haar klanten, advies te geven en bouwpercelen voor te stellen die de perfecte combinatie mogelijk maken van levenskwaliteit en respect voor het milieu.

Tot binnenkort

– het team Cosyhomes

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search