Duplex te koop – Oudergem – 160m2 – VERKOCHT

Nieuw duplexappartement op de 1e en 2e verdieping van een bestaande woning in de buurt van de Carrefour hypermarkt in Oudergem. Volledig gescheiden entiteit Privé-ingang aan straatzijde. Private traphal en overloop.

Op de 1e verdieping: woonkamer van 18 m², eetkamer van 14 m², bureau van 12 m², toilet, slaapkamer van 18 m2 met douche en lavabo, wasplaats, keuken van 17 m² met toegang tot een terras van 23 m² en een tuin van 170 m².

Op de 2e verdieping: 2 slaapkamers van elk 18 m², een badkamer met inloopdouche, bad, 2 lavabo’s en wc.

Woonkamer aan de achterkant van het gebouw, zuidelijk gericht met zicht op het terras en de aangelegde tuin.

Kwaliteitsmateriaal: parket in massieve eik 14 mm in de slaapkamers en de woonkamer. tegels 60 x 60 in de natte ruimten en de keuken. Muurtegels in de badkamers. Deuren en deurstijlen van uitzonderlijke kwaliteit. Hyperuitgeruste keuken met kookeiland en werkbladen in zwarte graniet. Huishoudtoestellen Siemens-Bosch (koelkast-diepvriescombinatie, oven, afwasmachine, inductiekookplaat, dampkap). Condensatieketel. Geen gemeenschappelijke lasten, geen syndicus. Gescheiden water-, gas- en elektriciteitsmeters. Voldoende parkeergelegenheid in de Robert Willamestraat op 80 meter.

Kelder van 6 m² inbegrepen in de verkoopprijs. Alleen te bezichtigen op afspraak.

Rechtstreeks van de bouwpromotor. Geen immokantoren a.u.b..

Verkoopprijs onderworpen aan registratierechten (geen btw).

Is dit uw enige woning in België? Profiteer van de vrijstelling van € 175.000 of een besparing van € 21.875 op de registratierechten!

Gegeerde buurt. E411 en metro Hermann-Debroux op 5 m te voet (600 m) – Stopplaats bus Hertogendal op 110 m – Fietspad (Spoorwegpromenade) op 25 meter van de woning. Zoniënwoud op 500 meter – Roodklooster op 1,5 km en Sportcentrum van Oudergem op 450 meter.

CLIENT

Cosyhomes

Notre Mission

Renovation / Finitions

FOTO’S

PLAN

LOCALISATION

Waversesteenweg 1695 – 1160 OUDERGEM

forêt de Soignes.

Most Recent Projects
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    0

    Start typing and press Enter to search