Penthouse 127m2 – Woluwé (1200)

NIEUW :  “Aantrekkelijk”  Penthouse  op 127 m² met veel lichtinval dankzij de grote ramen in de woonkamer, met panoramisch uitzicht en toegang tot een balkon van 20 m². Niet meer bewoond sinds een grondige renovatie van januari tot en met mei 2017, met inbegrip van de vloer- en muurbedekking, de plafonds, de keuken, de elektriciteit, het sanitair en de badkamers.

Het appartement bevindt zich op de 7de verdieping van een flatgebouw op de Broquevillelaan, in de buurt van het sportcomplex Poseidon. De inkomhal van het penthouse is voorzien van een veiligheidsdeur en een vestiaire en een zwarte glazen deur.  Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich een slaapkamer van 18 m² en één van 13 m² met toegang tot een badkamer met douche, een wastafel en een afzonderlijk toilet.  Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot de ‘ouderlijke suite’ van 17 m², een privé-balkon en een badkamer van 6 m² gescheiden door een dubbele glazen schuifdeur, voorzien van een bad/douche, dubbele wastafel, een meubel voor wasmachine/droger en een urinoir met deksel.

Prachtige woonkamer van 31 m² met grote ramen voorzien van vouwgordijnen in stof. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot het betegeld balkon van 20 m² volledig op het zuiden gericht voorzien

van een elektrisch te bedienen zonnetent.  Zeer goed uitgeruste open keuken van 25 m², voorzien van huishoudtoestellen. Hoogwaardige afwerking.

Mede-eigendom met conciërge – Maandelijkse lasten geschat op 200 €/maand.  Provisie voor verwarming en warm sanitair water : 131.00 €/maand.  Reservefonds wordt aangelegd: 43.00 €/maand. Individuele elektriciteitsmeter – watermeter voor het koude water – elektronische calorimeters voor de verwarming. Volledig dossier van de laatste 3 jaren op aanvraag.

IBL certificering in behandeling

Kwaliteitsmateriaal: Parket in massieve eik van 14 mm dikte in de slaapkamers en de woonkamer.

Keramieke vloerbetegeling in de badkamers en de keuken. Muurtegels in de 2 badkamers. Badkamermeubilair van bij Facq – Hyper uitgeruste keuken met individuele afzuigkap en werkblad in composiet.  Alle keukentoestellen zijn van het merk BOSCH.

2 kelders van 4 m² inbegrepen in de verkoopprijs. Alleen te bezichtigen op afspraak.

Garagebox beschikbaar op aanvraag (6m diepte).

Rechtstreekse verkoop door de bouwpromotor. Immobiliënkantoren zich onthouden a.u.b..

Verkoopprijs onderworpen aan registratierechten (geen btw).  Is dit uw enige woning in België?  Profiteer van de vrijstelling van € 175.000 of een besparing van € 21.875 op de registratierechten!

Broquevillelaan 265 – 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Zeer gegeerde buurt. Metro Gribaumont 4 min. te voet (280 m) – Bushalte 25 Tomberg op 300 m – Speelplein Tomberg en het Georges Henripark vlakbij.   ProxiDelhaize aan de Ridder Koninglaan op wandelafstand.

CLIENT

Cosyhomes

Notre Mission

Renovation / Finitions

Most Recent Projects
    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    0

    Start typing and press Enter to search